Over

Welkom op mijn blog!

teideMijn naam is Sarah, een 27 jarig reislustige persoon die voornamelijk de natuur en cultuur opzoekt. Ik houd ervan om op avontuur te gaan, mezelf uit te dagen en ik sta open om het nieuwe te ontdekken. Verder ben ik gefascineerd door fotografie en het kunstig ‘mens zijn’. Ik ben een open minded persoon die zoveel mogelijk het onmogelijke als mogelijke ziet. Daarnaast vind ik het fijn om te genieten van de alledaagse kleine dingen.

Met deze blog wil ik mijn reisverhalen / ervaringen delen. Verder vind je hier ook lifestyle berichten met motivaties voor jezelf en alles wat mij bezighoudt. Ik vind het fijn om anderen te inspireren met mijn ervaringen alsook het opdoen van inspiratie bij anderen.

Mijn eerste verre reis maakte ik naar China en Tibet, een vierweekse rondreis. Daarna vertrok ik naar NepalPeru, Zwitserland, Noorwegen, Tenerife en Frankrijk. Verder maakte ik citytrips naar ParijsRome, Lissabon, Praag, Barcelona, Berlijn en Londen.

In de zomer van 2018 trok ik naar het prachtige Värmland in Zweden. Ik maakte er een Canoe trip gedurende 7 dagen. Een aanrader voor wie op een avontuurlijke manier de natuur wilt intrekken op een basic niveau: een Canoe, een tent, en je r

Momenteel verblijf ik nu voor 3 maanden in Kon Tum! Ik doe hier mijn internationalisering (buitenlandse stage). Ik verblijf in Vietnam tot en met 25 april 2019.

 

Een van de dingen die ik graag zou doen? Een paar maanden met de rugzak de wereld rondtrekken.. Geen strikte planning.. gewoon zien waar ik uitkom..

naam

Van jongs af aan zag ik mezelf op carrière vlak als reisjournaliste, actrice en zag ik mezelf vrijwilligerswerk doen op een buitenlands onderwijsproject (Noord – Zuid). Hoewel ik enerzijds wel wist wat ik wou, heb ik toch een hele zoektocht doorlopen naar wie ik ben en wat ik wil bereiken. De vraag die ik mezelf stelde was: wat kan mij voldoening geven? In wat kan ik mijn volledige ‘ik’ uiten? Bijgevolg werden deze basisinteresses doorheen mijn zoektocht wat vervaagd uit mijn gedachten.

De ene maand wou ik airhostess worden, terwijl ik de week erop geschiedenis wou studeren en de week daarop terug drama… Een nieuwe maand begon en ik wou verpleegkundige studeren, in het onderwijs staan, hotel receptioniste worden en leek Sinologie mij ook weer interessant…
Ik studeerde het ene jaar psychologie, het andere jaar administratief bediende, nog een jaar later schreef ik me in voor de opleiding reisgids… Deze opleidingen heb ik steeds stopgezet omdat de motivatie er niet voldoende was.

Toch zijn media, drama en het onderwijs alsook de diversiteit en cultuur altijd de basis gebleven van wat ik echt wil doen in het leven. Twee jaar geleden besliste ik om mijn voltijdse job in de zorg deels op te geven. Ik wou terug studeren om mijn toekomst verder op te bouwen binnen mijn basisinteresses. Ik koos voor de opleiding bachelor in het kleuteronderwijs, in combinatie met mijn werk als zorgkundige.

Deze blog zit nog wat in zijn prille begin maar het schrijven is steeds een deel van mij geweest. Hierin kan ik mijn passie voor het schrijven en het reizen combineren.

naam

In mijn komende blogs kom je meer over mij te weten.
Via de pagina travel & adventure kun je onder meer uitgestippelde reisroutes, inspiratie en leuke ideetjes vinden over verschillende landen. Ook deel ik zelf mijn reisverhalen.

Zie ook categorie (lifestyle):
life: inspiraties en motivaties voor jezelf in het alledaagse leven
food & delicious: restaurant (allerlei) en bar ideetjes (koffiebars, theehuisjes…)

​Heb je zelf een leuk gebied bezocht en wil je dit graag delen met andere mensen? Wil je zelf je ervaringen vertellen omtrent een blogbericht? Dan mag je een reactie plaatsen of stuur mij gerust een berichtje via contact .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s